Kokonais­energia­ratkaisu

Kiinteistön rakenteellinen tiiviys on asumismukavuuden, laadukkaan sisäilman ja rahaa säästävän kokonaisenergiaratkaisun ensimmäinen askel. Tiiviys voidaan saavuttaa kohdentamalla toimenpiteet ja investoinnit harkitusti. Takaisinmaksuaikana ajateltuna yksi tehokkaimmista saneeraustoimenpiteistä on lämpökuvaukseen perustuva ns. kohdennettu korjaus yhdistettynä ikkunoiden ja ovien huoltotöihin tai uusimiseen.

Käytännössä ulkoista tiiviyttä parannetaan toimenpiteillä, jotka kohdistuvat ikkunoihin, parvekeseiniin ja -oviin sekä elementtisaumoihin unohtamatta asuntojen korvausilman hallittua järjestämistä. Sisäisen tiiviyden merkittävimmäksi tekijäksi on hyvin usein osoittautunut lähes yksinomaan porraskäytävänoven tiivisteiden uusiminen ja ovien säätäminen.

Vaikuttamalla rakennuksen tiiviyteen ja päivittämällä vanha LVI-tekniikka on saavutettu jopa 25% säästöjä lämmitysenergiasta.

Jokaiselle kiinteistölle on mahdollista toteuttaa sille parhaiten soveltuva teknisten parannusten ja lyhyimmän takaisinmaksuajan yhdistelmä.

Yhteistyökumppaneidemme kautta teemme kiinteistökohtaista energiatekniikan arviointia ja suunnittelua sekä valmistutamme ja asennamme automatisoituja LVI-ohjausjärjestelmiä pitkäikäisistä, yleisesti saatavissa olevista teollisuuskomponenteista Tarjoamamme järjestelmä on rakennettu moduuli-pohjaiseksi ja sitä voi täydentää osa kerrallaan.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.